Jane Iredale make-up

100% minerale make-up van Jane Iredale

Sedert begin 2011 werk ik voor make-up, uitsluitend met het merk Jane Iredale, de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld. De producten bestaan voor 100% uit pure mineralen en zijn een zegen voor de huid.

Wanneer u deze make-up draagt, zal u zien hoe gaaf en zacht uw huid er uitziet. U zal ervaren hoe zijdezacht deze mineralen aanvoelen. U zult versteld staan hoe makkelijk ze aan te brengen zijn en hoe lang ze op uw huid blijven zitten, zonder bij te werken.

Mineralen zullen uw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, poeder en zonbescherming in één enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Het juiste materiaal is essentieel; daarom vindt u bij elk product onze suggestie voor het benodigde penseel terug.

Als u de ingrediënten leest, zal u ontdekken dat er geen FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruikt worden en dat er geen vulmiddelen zoals talk inzitten.

Het doel is om de formules zo doeltreffend, eenvoudig en natuurlijk mogelijk te houden.

Ik vind het heel erg belangrijk dat u weet wat u op uw huid aanbrengt, daarom moedig ik u aan de website www.helene-v.com te bezoeken en meer over elk product te weten te komen.

Ik weet dat deze cosmeticalijn uw leven kan veranderen. De huid die u altijd al gewenst had, is nu maar een penseelstreek verwijderd.

Wenst u een proefmake-up, bel dan gewoon even om uw afspraak vast te leggen en u zult zelf versteld staan van het resultaat.

Bekijk de producten van Jare Iredale

 

 

 

Dr. Baumann Huidverzorging

Voor de huidverzorging koos Adagio voor de producten van Dr. Baumann.

Dr. BAUMANN: waarom dit merk en geen bekend, klassiek instituutmerk ?

Tijdens de vele cursussen en het lezen van vakliteratuur werd mij duidelijk dat veel ingrediënten in cosmetica schadelijk kunnen zijn voor de huid en ons milieu. Graag wil ik de mensen bewust maken van het feit dat gezonde cosmetica in het belang is van iedere huid en van het milieu.

De huid heeft immers geen behoefte aan chemische kleur- en geurstoffen, conserverings-middelen of minerale olie.

Er wordt ook zoveel beloofd, dat niet aangetoond kon worden en daar kon ik moeilijk mee leven. Een goede gezonde huid is wat veel mensen zich wensen. Door allerlei factoren, waarop we geen invloed hebben, zoals bv. weersomstandigheden en toename van uv-straling, milieuvervuiling heeft onze huid veel te lijden. Maar er zijn ook factoren die we wel kunnen beïnvloeden, zoals gezonder eten en het gebruik van verantwoorde cosmetica, zodat we meer weerstand opbouwen en beter beschermd zijn tegen de onbeïnvloedbare factoren.

In veel cosmeticaproducten zijn stoffen verwerkt die allergische reacties veroorzaken of zelfs de structuur van de huid aantasten.
Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn klanten, daarom ben ik op zoek gegaan naar een cosmeticamerk dat geen schadelijke ingrediënten bevat en ook waarmaakt wat het belooft.

Dr. Baumann is het enige merk dat voldoet aan al mijn eisen en waarvan de werking daarenboven wetenschappelijk aantoonbaar is. Deze producten hebben een zéér goede verdraagbaarheid en werking. Als u een gevoelige huid heeft of last van een allergie, dan zijn de produkten van Dr. Baumann bijzonder geschikt voor u. De huid verbetert voelbaar en zichtbaar. Maar ook als u (nog) geen problemen heeft, dan kunt u de dr. Baumann producten gebruiken, want u kunt uw gezonde huid toch behouden en zelfs verbeteren.

Dr. Baumann huidverzorging is in harmonie met de huid, het milieu en de dieren.

Ingrediënten

Vaak ontbreekt het ons aan kennis om te kunnen beoordelen of stoffen goed of slecht voor ons zijn. Op deze webpagina vindt u algemene informatie over de basisstoffen in cosmetica om u te helpen bij het analyseren van uw huidige cosmeticaproducten. Meer info vindt u op de website van Dr. Baumann zelf: www.dr-baumann.nl (onder de rubriek productanalyse)

In het instituut wordt er alleen gewerkt met de exclusieve hoogwaardige producten van Dr. Baumann. Dat betekent kwaliteitscosmetica !

MET

ZONDER

meervoudige liposomen Minerale olie en parfum
hoogwaardige natuurlijke oliën chemische conserveringsmiddelen
fosfolipiden en ceramiden chemische kleurstoffen
vitamine A, B3, C, E, F en H schadelijke uv-filters
provitamine A en B5 dierlijke ingrediënten
ureum en allantoïne overbodige verpakking

Bekijk de Dr. Baumann Verzorgingsproducten